Post by veconvinagasg on Feb 20, 2022 16:07:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogemet csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Extreme Car Driving Simulator Yarış pua
Logitech G29 Driving Force Racing Wheel kormány ...
Nekem egy kicsit akadozik de azert elmegy
Gumslinger Akcja mjia
NAGYON SZERETEM A JÁTÉKOD!! Kérem, adjon hozzá Toyota Supra mk IV-et vagy egy bournout módot, vagy olyan módot, ahol játszhatok a barátaimmal. Köszönöm

A játék a legjobb, de a térképet nagyobbra kell tenni, és minden autó belsejét megváltoztatni, mert ez minden autóban ugyanaz, köszönöm
2012-2013 korom óta játszom ezzel a játékkal. És rendkívül büszke vagyok arra, hogy milyen messzire jutott a játék. A funkciók és a grafika hosszú utat tett meg. Azonban. Egy dolog, amit szívesen látnék ennél a játéknál, az a többjátékos. A szerverekhez való csatlakozás és a barátokkal való játék a legfelső szint lenne. Ez az autós játék valami különleges. Akkor miért ne lehetne még jobban kiemelkedni?
Ez egy igazán szórakoztató játék, de vannak olyan autók, amelyek lassan mennek? mert minden autó gyors.
Extreme Car Driving Simulator રેસિંગ tmg
Egy új játék a fejlesztők a Riptide GP2, a Beach Buggy Blitz megadja a hangulatát repkednek strandok. racing-game. 18. Extreme Car Driving Simulator.
Nagyon jó játék, amit valaha is játszottam, de bizonyos szintjei túl nehézek, megpróbálom újra és újra, de nem sikerült
Nagyon jó még lányként is el játszok vele
Ez valami rettenetesen szar grafikátlan, laggolós ,bágos szar .SENKI NE TÖLTSE LE.
Police Car Driving School Game 4+. Extreme Race Car Chase Games ... Nem csak az iskola vezetői a rendőrségi autó vezetési képzés rendőrségi
Rendben, szóval ez egy nagyon jó játék, de egy idő után ismétlődővé válik, ezért azt javaslom, hogy adj hozzá nore helyeket (hó, sivatag...), és javítsd az AI autókat, tedd valósághűbbé és gyorsabbá, és egy olyan lehetőség, ahol kiszállhatunk a kocsiból és beírhatunk még 1-et nem lenne rossz. Az első személyű kamerát is készítse el minden autóhoz másként, mert mindegyik egyforma. Köszönöm, hogy elolvastad.
fos fojamatosan adja be a reklámot tudom hogha kikapcsolom a netet akkor nem beszélek messengeren
Nem anya jo a grafikája meg hiányoznak belöle az emberek
A játék jó de nagyon sok reklám. Van Bene és idegesítő nagyon!
Sztem grafika kicsit gyenge az irányitás könyű szóval

Kérjük, adjon hozzá több autót, és növelje meg a térképet néhány további frissítéssel olyan lesz, mint a Forza Horizon 1,2,3,4
The car went home APK - Legújabb Verzió 1.0.0
Try this realistic Car Crash GT stunt simulator game with extreme car racing ... Offroad Car Crash Simulator: Beam Drive (Android) Által: Game #2.
Hát èn igazából csak azért nem szeretem mert nem lehet kiszállni a kocsiból és ez annyira nem jò de minden ezektől eltérően egyébként egèszen jò!!!!!!!
Ultimate Car Driving Simulator Game beszerzése - Microsoft
Lassú a betöltés,mindig kilép
Letöltés Guide My Summer Car 2017 (com.mysummercard ...
Extreme Car Driving Simulator रेसिंग dpg
Van ebben a játékban potenciál, de lehetne egy kicsit bővíteni pl. a workshopban lehetne optikai tuning.
Réges-régen volt ez egy másik telefonon, és szerettem, de most sok hirdetés van, ezért kell telepíteni, ami szégyen, és lefogadom, hogy sok más személy is ezt csinálja, körülbelül 2-kor kapok hirdetéseket. percek, és mindig ez van, amikor beállok egy ugrásra vagy ilyesmi
Úgy gondolom, hogy ez a játék nevetségesen drága (természetesen gigabájtban), tekintve, hogy maga a játék mindössze 68,89 megabájtos, és 1,01 gigabájtnyi tárhelyet kell törölnöm ahhoz, hogy le tudjam tölteni a játékot és természetesen a játékot nem érhető el a Google Play játékokban azonnali játékhoz, így nem tudom megkerülni ezt a helyzetet, és a legrosszabb az, hogy ez az egyik kedvenc játékom
Nem tetszik az új grafika, kérem, módosítsa az elsőre
A minőség nem marad közepes
Hármast adok rá, mert őrült a hozzáadások mennyisége ebben a játékban, mert tegnap megszámoltam, hány hozzáadást kaptam egy nap alatt, és 235 hozzáadást kaptam egy nap alatt, szóval kérlek, távolíts el néhány hozzáadást, és ha megtalálod az összes kék nyomatot úgy autózni, mint a lambergini, próbálom rávenni, kérem változtassátok meg az utazó nézeteltérést 500-ra 1000 helyett, úgyhogy kérem, hagyjátok a hozzáadásokat
Nagyon jó, csak az autók nem fékeznek
El sem indul,cserében telerakja reklámokkal a telót.
a játék egyszerűbb, mint a legtöbb játék, ahol mérföldeket kell megtenni az autók megszerzéséhez, nem tapasztaltam semmilyen hibát, és tetszik, ahogy vezetünk, hogy autókat keressünk.
Szórakoztató, de nem tudsz pénzt keresni, ez sokáig tart
A legjobb autóverseny-játék, de kérjük, adja hozzá a térképet a játékhoz
Én nem
Tehát ebben a játékban inkább a dolgok keresése és a helyek keresése a kihívások teljesítéséhez, amelyek szó szerint csak azért vannak, hogy A pontot B pontba adják. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek ebben a játékban, az az, hogy minden percben egy hirdetést nézek, ha el tudsz menni a levegőn és csak csinálok valami trükkös, kihívásokkal teli autós játékot, ennek semmi köze a versenyzéshez, kivéve az idő legyőzését
Csak 3 elrendezése van, így elég gyorsan elöregszik, folyamatosan meghibásodik, és mégis HETENTE 7 USD-t akarnak hirdetések nélkül? nem hiszem!
Jó játék